Alfa-college te Hoogeveen

Nijburg Industry Group draagt bij aan de revitalisatie van het Alfa-college.
Alfa-college te Hoogeveen

Nijburg Industry Group draagt bij aan de revitalisatie van het Alfa-college

Het Alfa-college is een plek waar leren, werken en ontmoeten centraal staat in een professionele, zakelijke en comfortabele omgeving. Opleidingen van bouwkunde tot aan maatschappelijke zorg worden op de locatie Hoogeveen aangeboden.

In opdracht van Ten Kate Installatietechniek heeft Nijburg Industry Group mee mogen helpen aan de revitalisatie van het Alfa-college in Hoogeveen.

Bijzonder aan dit project is dat de complete engineering in eigen beheer is geweest en al het materiaal geleverd en gemonteerd mocht worden, vanaf de luchtbehandelingskast tot en met het rooster.

Wat het extra bijzonder maakt is dat de installatie een gasloos ontwerp is, de luchtbehandelingskast is daarom voorzien van een warmtewiel met een zeer hoog rendement en een relatief kleine elektrische verwarmer. De toegepaste installatie is geschikt voor gebouwen waar de interne bezetting en belasting per ruimte en moment verschilt, ideaal voor kantoorpanden en scholen.

De luchtkwaliteit wordt per ruimte gemeten. Op basis van deze meting openen en sluiten de variabele volumeregelaars. De luchtbehandelingskasten anticiperen hierop door meer- of minder lucht naar binnen te brengen. Dat bespaart energie t.o.v. constant volume installaties en de hoofdkanalen kunnen hierdoor kleiner worden gedimensioneerd.

Meer weten over onze luchtbehandelingskasten? Klik hier voor meer informatie.

Sector: Onderwijs
Type: Transformatie
Locatie: Hoogeveen
Installateur: Ten Kate Installatietechniek

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@nijburg-klimaattechniek.nl
+31 598 36 12 22

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden