RVS luchtkanalen

Nijburg Industry Group produceert rechthoekige RVS 304 en RVS 316 luchtkanalen en vormstukken volgens de normen zoals vastgelegd in het Luka Kwaliteitshandboek, zie hoofdstuk 2.3.1. De RVS plaatstalen kanalen worden voorzien van dwars- en langsverbindingen en de benodigde verstijvingen conform de Luka normen.

Nijburg Industry Group levert ronde spiraalgefelste RVS 304 en RVS 316 luchtkanalen, hulp- en vormstukken volgens de normen zoals vastgelegd in het Luka Kwaliteitshandboek, zie hoofdstuk 2.3.2. De hulpstukken zijn voorzien van EPDM-rubber afdichtingen, uitvoering ‘Safe’. Deze verbindingen zorgen voor de vereiste luchtdichtheid zoals vastgelegd in het Luka Kwaliteitshandboek. Standaard lengten zijn 3 of 6 meter, projectmatig worden ook tussenliggende lengten geproduceerd.

De controle op de product- en montagekwaliteit wordt uitgevoerd door TÜV Rheinland Nederland BV, zie het Luka certificaat van Nijburg Klimaattechniek. Nijburg Klimaattechniek BV voldoet met de montage voorschriften aan de Luka norm, zie hoofdstuk 2.10.1. van het Luka Kwaliteitshandboek.

De voorschriften voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en de Arbowet vastgelegd in VCA en de ISO-normering. Download hier het VCA-certificaat en ISO-normering van Nijburg Klimaattechniek BV.