Nijburg Klimaattechniek maakt gebruik van goed opgeleide, eigen monteurs die allen beschikken over VCA certificering. Onze mensen werken uitsluitend met modern, goed onderhouden en veilig materieel. De opleiding en bijscholing van onze monteurs op luchttechnisch gebied wordt verzorgd door de Luka. Dit instituut heeft praktische vakcursussen ontwikkeld op het gebied van veiligheid, kwaliteitszorg, organisatie, capaciteit, productkennis, milieu en tekeninglezen. Betere kwaliteit op de werkvloer is een extra garantie om het kwaliteitsniveau van het kanaalwerk steeds verder te verhogen. Onze medewerkers hebben kwaliteits-, milieuzorg en veiligheid hoog in het vaandel staan.

Nijburg Klimaattechniek biedt u een totaaloplossing voor het monteren, engineren en onderhouden van luchtkanalen, luchtverdeelslangen, klimaatplafonds en luchttechnische componenten. Wij noemen dit “van rooster tot rooster”.

Meer weten?

Jan van den Berg is uw contactpersoon, Hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Jan op +31615632095 of vul het formulier in, dan belt hij u

Alle velden zijn verplicht

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan