Valley te Amsterdam

Nijburg Klimaattechniek levert en monteert i.o.v. Bosman Bedrijven B.V. de luchtkanalen in de parkeergarage, kantoren en 196 luxe huur appartementen van Valley Amsterdam.  Ontwikkelaar OVG Real Estate stond geheel achter de keuze van Bosman Bedrijven B.V., mede door de kwaliteit die Nijburg Klimaattechniek geleverd heeft op project Rabobank te Eindhoven.

 

Groener Zuidas

Valley valt op door zijn bijzondere vorm en groene terrassen. Het ontwerp is van architectenbureau MVRDV met als speerpunt het levendiger en groener maken van het zakendistrict Zuidas. Het imposante mixed-use gebouw van 75.000 m2 omvat 196 appartementen, 7 lagen kantoorruimte, een 3-laags parkeergarage, een skybar, winkels en culturele voorzieningen. Een plek waar mensen samenkomen om te wonen, te werken en te genieten. De 3 torens hebben een hoogte van respectievelijk 97 meter, 76 meter en 66 meter.

 

BREEAM Excellent

Het gebouw wordt niet alleen groen van uiterlijk, maar ook van gebruik met als doelstelling een BREEAM-certificaat Excellent. Bekijk deze korte film die ontwikkelaar OVG Real Estate maakte over het project voor een impressie.

 

Technische installaties

Samen met bouwers Boele & Van Eesteren en G&S Bouw, werken wij als luchttechnisch specialist als onderaannemer van Bosman Bedrijven B.V. mee aan dit bijzondere project en mogen wij de complete luchttechnische technische installatie voor onze rekening nemen. Het bouwvolume voor Nijburg Klimaattechniek is 10.000 m2 kanalenwerk rechthoekig, 7.000 m1 instortkanalenwerk en 8.000 m1 rond kanalenwerk.

Valley wordt naar verwachting in 2021 opgeleverd.

Valley te Amsterdam

Plaats Amsterdam Netherlands
Opdrachtgever OVG Real Estate
Type gebouw Kantoren en appartementen
Type werk Nieuwbouw
Installateur Bosman Bedrijven B.V.
Adres Amsterdam
Nederland

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan