Valley te Amsterdam

Wederom samenwerking tussen Bosman Bedrijven en Nijburg Klimaattechniek bij project Valley Amsterdam.
  • Valley te Amsterdam

Nijburg Klimaattechniek levert en monteert i.o.v. Bosman Bedrijven B.V. de luchtkanalen in de parkeergarage, kantoren en 196 luxe huur appartementen van Valley Amsterdam. Ontwikkelaar OVG Real Estate stond geheel achter de keuze van Bosman Bedrijven B.V., mede door de kwaliteit die Nijburg Klimaattechniek geleverd heeft op project Rabobank te Eindhoven.

Groener Zuidas

Valley valt op door zijn bijzondere vorm en groene terrassen. Het ontwerp is van architectenbureau MVRDV met als speerpunt het levendiger en groener maken van het zakendistrict Zuidas. Het imposante mixed-use gebouw van 75.000 m2 omvat 196 appartementen, 7 lagen kantoorruimte, een 3-laags parkeergarage, een skybar, winkels en culturele voorzieningen. Een plek waar mensen samenkomen om te wonen, te werken en te genieten. De 3 torens hebben een hoogte van respectievelijk 97 meter, 76 meter en 66 meter.

BREEAM Excellent

Het gebouw wordt niet alleen groen van uiterlijk, maar ook van gebruik met als doelstelling een BREEAM-certificaat Excellent.

Technische installaties

Samen met bouwers Boele & Van Eesteren en G&S Bouw, werken wij als luchttechnisch specialist als onderaannemer van Bosman Bedrijven B.V. mee aan dit bijzondere project en mogen wij de complete luchttechnische installatie voor onze rekening nemen. Het bouwvolume voor Nijburg Klimaattechniek is 10.000 m2 kanalenwerk rechthoekig, 7.000 m1 instortkanalenwerk en 8.000 m1 rond kanalenwerk.

Valley wordt naar verwachting in 2021 opgeleverd.

Sector: Multifunctionele gebouwen
Type: Nieuwbouw
Locatie: Amsterdam
Opdrachtgever: OVG Real Estate
Installateur: Bosman Bedrijven B.V.

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@nijburg-klimaattechniek.nl
+31 598 36 12 22

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden