Distributiecentrum Lidl

NIjburg Klimaattechniek levert bijdrage aan diverse distributiecentra van Lidl.
Distributiecentrum Lidl

Voor Lidl Nederland heeft Nijburg Klimaattechniek verschillende nieuwbouwprojecten lopen voor de bouw van distributiecentra door heel Nederland. Kenmerkend voor de verschillende distributiecentra is dat deze de duurzaamste van Nederland zijn.

Distributiecentrum Lidl Almere
Het distributiecentrum in Almere is een nieuwbouwproject. Lidl bouwt hier op 160.00M2 niet alleen het grootste distributiecentrum, maar ook een van de duurzaamste.

Nijburg Klimaattechniek levert en monteert voor dit nieuwbouwproject al het kanaalwerk, de appendages zoals brandkleppen, kleppenregisters, VAV/CAV en roosters.

Distributiecentrum Waddinxveen 

Het nieuwe distributiecentrum van Lidl in Waddinxveen bestaat uit opslagmagazijnen en kantoren. Vanuit dit distributiecentrum worden de Lidl filialen uit de zuidelijke Randstad gedistribueerd.

Wat het nieuwe distributiecentrum zo bijzonder maakt is de BREEAM-NL Outstanding waardering, dit maakt het pand een van de duurzame panden van Nederland.

Wil u meer weten over duurzame nieuwbouwprojecten en hoe wij als totaalleverancier dit kunnen aanpakken met u? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn te bereiken via contact@nijburg-klimaattechniek.nl of via +31 598 36 12 22.

Bent u daarnaast benieuwd hoe Nijburg Industry Group duurzaam te werk gaat? Lees dan hier ons artikel in Duurzaam Gebouwd.

Nijburg Klimaattechniek is onderdeel van de Nijburg Industry Group.

Sector: Distributiecentra
Type: Nieuwbouw
Locatie: Waddinxveen
Opdrachtgever: Kin Installatietechniek te Rijen
Installateur: Unica Hoevelaken

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@nijburg-klimaattechniek.nl
+31 598 36 12 22

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden