Good climate, better performance

Nijburg Klimaattechniek is één van de weinige luchttechnische bedrijven die alle disciplines in eigen huis heeft, zoals engineering, productie en montage; van rooster tot rooster. Met 50 jaar ervaring en deskundigheid zijn wij in staat om het gehele luchttransportontwerp voor u te engineeren. Op het gebied van gegevensuitwisseling met de klant via Autocad en Revit lopen wij voorop. Door onze goed opgeleide medewerkers, onze internationale ervaring en onze just-in-time leveringen zijn wij een betrouwbare partner voor werken in binnen- en buitenland.

Van rooster tot rooster

Wij werken in heel Europa voor diverse ontwikkelaars en installatiebedrijven. Dit stelt ons in staat om elk project uit te voeren. Van kleinschalige projecten als woningbouwproject tot en met de coördinatie van grootschalige complexe projecten, waarin vaak meerdere gebouwfuncties worden gecombineerd. Dit noemen wij ‘van rooster tot rooster’. Nijburg Klimaattechniek is dan ook veel meer dan alleen installateur. Wij engineeren, produceren en installeren luchttransportinstallaties en voeren service- en onderhoudswerken uit. Desgewenst coördineren wij uw totale project van het begin tot het einde.

Onze ambitie: in 2030 CO2-positief

Klimaatsverandering en de desastreuze gevolgen ervan, zijn van belang voor ons bedrijf en onze consumenten. Er is dus een duidelijke businesscase voor actie. Belangrijke voordelen voor ons bedrijf, zijn het verlagen van bedrijfskosten en grotere veerkracht in onze energievoorziening, maar ook het verbeteren van de veiligheid van de levering van onze grondstoffen. Om te helpen het probleem van klimaatverandering aan te pakken, hebben we de uitdagende ambitie om tegen 2030 CO2-positief te zijn in onze activiteiten.

Voordelen voor u:

  • Één administratief proces
  • Één logistiek proces naar de bouw, die aansluit op de LEAN gedachte
  • Één projectcoördinatie ‘van rooster tot rooster’

Meer weten?

Alex Walraven is uw contactpersoon, Hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Alex op +31651408025 of vul het formulier in, dan belt hij u

Alle velden zijn verplicht

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan