Veilig werken

Nijburg Klimaattechniek - 21 juni 2018

Bij Nijburg Klimaattechniek staat veilig werken voorop! Bij veilig werken gaat het niet alleen om het werken met veilige en goedgekeurde middelen (zoals het gebruik van machines, gereedschappen, apparaten en installaties), maar veilig gedrag is net zo belangrijk. Heldere voorlichting, duidelijke werkinstructies, het juiste gebruik van middelen en regelmatig onderhoud en keuring verhogen de veiligheid. In het kader hiervan verzorgen wij regelmatig bijeenkomsten om het veilig werken continu onder de aandacht te houden.

Afgelopen week was “Veilig Hijsen” aan de beurt. Hieronder een impressie.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan