30 nieuwe auto’s voor Nijburg Klimaattechniek

Nijburg Klimaattechniek - 26 februari 2018

Heeft u ze al zien rijden? Eén van de nieuwe auto’s van Nijburg Klimaattechniek! In het kader van de professionalisering van het wagenpark van de gehele Nijburg Industry Group, rijden er 30 nieuwe auto’s voor Nijburg Klimaattechniek. De auto’s zijn allemaal gestoken in een nieuw ‘huisstijl’-jasje.

Nijburg Klimaattechniek is één van de weinige luchttechnische bedrijven die alle disciplines in eigen huis heeft, zoals engineering, productie en montage; van rooster tot rooster. Met 50 jaar ervaring en deskundigheid zijn wij in staat om het gehele luchttransportontwerp voor u te engineeren. Op het gebied van gegevensuitwisseling met de klant via Autocad en Revit lopen wij voorop. Door onze goed opgeleide medewerkers, onze internationale ervaring en onze just-in-time leveringen zijn wij een betrouwbare partner voor werken in binnen- en buitenland. Nijburg Klimaattechniek heeft ca 30 (chef) monteurs in dienst.