Nijburg Industry Group produceert ronde spiraalgefelste luchtkanalen, hulp- en vormstukken volgens de normen zoals vastgelegd in het Luka Kwaliteitshandboek, zie hoofdstuk 2.1.3. De spiraalgefelste luchtkanalen, hulp- en vormstukken worden vervaardigd van sendzimir verzinkt plaatstaal conform de Luka normen. De hulpstukken zijn voorzien van EPDM-rubber afdichtingen, de uitvoering ‘Safe’. Deze verbindingen zorgen voor de vereiste luchtdichtheid zoals vastgelegd in het Luka Kwaliteitshandboek. Standaard lengten zijn 3 of 6 meter, projectmatig worden ook tussenliggende lengten geproduceerd.

De controle op de product- en montagekwaliteit wordt uitgevoerd door TüV Rheinland Nederland BV, zie Luka certificaat Nijburg Klimaattechniek. Nijburg Klimaattechniek BV voldoet met de montage voorschriften aan de Luka norm, zie hoofdstuk 2.10.1. van het Luka Kwaliteitshandboek.

De voorschriften voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en de Arbowet vastgelegd in VCA en de ISO-normering. Download VCA-certificaat en ISO-normering Nijburg Klimaattechniek BV.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan