Corona maatregelen bij Nijburg Industry Group

Corona maatregelen bij Nijburg Industry Group

Geachte relatie,

Ook binnen Nijburg Industry Group staat het bieden van een veilige werkomgeving voor onze medewerkers, klanten en partners op de eerste plaats. Om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te beperken volgen wij de richtlijnen van de Rijksoverheid en zal vanaf maandag 16 maart een aangescherpt protocol ingaan.

Tot en met 28 april 2020 betekent dit het volgende:

  • Onze buitendienst medewerkers zullen geen bezoeken meer afleggen. Wel zijn wij telefonisch en via de email bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
  • Een groot deel van ons kantoorpersoneel zal vanuit huis gaan werken. De collega’s die wel op kantoor werken, zijn per afdeling op onze vestigingen gesplitst om zoveel mogelijk uitval te beperken. Helaas kan het hierdoor voorkomen dat wij minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. Wij willen u dan ook vragen om voornamelijk contact op te nemen via de algemene emailadressen: mail@velu.nlmail@solid-air.nlmail@nijburg-klimaattechniek.nl.
  • De komende weken zullen we geen extern bezoek ontvangen op ons kantoor in Westerbroek, Amsterdam en Sappemeer. Voor de reeds gemaakte afspraken zullen wij u bellen om een nieuwe afspraak in te plannen.
  • Alleen bestellingen die vooraf zijn doorgegeven kunnen worden afgehaald aan de afhaalbalie in Sappemeer. Hierbij dient er zo kort mogelijk contact te zijn tussen de personen om het risico van verspreiding te beperken. Klanten die aan de balie komen zonder bon, kunnen helaas niet geholpen worden.

Via onze webshop kunt u 24/7 orders blijven plaatsen als het gaat om klimaattechnische producten zoals bijvoorbeeld roosters, hulpstukken en luchtverdeeltechniek benodigdheden. Deze worden dagelijks verwerkt.

Wij vertrouwen erop met deze maatregelen de continuïteit te kunnen waarborgen.

Met vriendelijke groet,

Jan Nijburg
Directeur/Eigenaar