Installaties

Nijburg Klimaattechniek is in de eerste plaats installateur en is gevestigd in Sappemeer, vlak bij Groningen; daar liggen de roots van het hele Nijburg Concern. Wij zijn een van de weinige luchttechnische bedrijven die alle disciplines in huis hebben. Zoals onder meer engineering, productie en montage. Voor de overige bedrijven binnen de Nijburg Industry Group, maar ook in opdracht van installatie- en aannemingsbedrijven. Hiervoor leggen wij het kanaalwerk aan of verzorgen de gehele luchttechnische installatie, vaak tot en met afwerking en ingebruikstelling. Met eigen, ervaren werkvoorbereiders, projectleiders en montageploegen. Vaak zijn wij vanaf het begin van het project betrokken bij het ontwerpen van de luchttechnische installatie en begeleiden wij het project tijdens de bouw van A tot Z in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Wij zijn ook producent

Nijburg Klimaattechniek is ook producent, waarbij de meest moderne machines worden ingezet. Wij passen de laatste innovaties toe, waardoor onze producten excelleren. Door de eigen productie kunnen wij ook het meest ingewikkelde maatwerk leveren. Het kanaalwerk komt voor het overgrote deel uit onze eigen fabrieken, al onze producten worden getest in onze testruimte. Wij passen uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten toe, waardoor onze installaties aan de hoogste eisen voldoen en standaard een luchtdichtheid van Luka klasse C hebben.

VCA, Luka en ISO9001

Nijburg Klimaattechniek is VCA gecertificeerd en uiteraard lid van de Luka (de Nederlandse Vereniging van Luchtkanalenfabrikanten). Nagenoeg alle door ons geproduceerde producten is ISO 9001 gecertificeerd of voldoen minimaal aan één of meer noodzakelijke branche- en productgerelateerde certificeringen. Daarnaast werken wij met geavanceerde ICT oplossingen en is een uitgebreide BIM bibliotheek beschikbaar.